Login
Close
Inloggen

Blog

Governance Select is altijd in beweging. Wij nemen je graag mee in onze dynamiek. Neem hier een kijkje achter de schermen, lees onze infoblogs, blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en laat je door ons inspireren!

Ouderwetse Deurklopper

Wie kent ‘m niet, de ronde ouderwetse ijzeren deurklopper. Je tikt ermee en een luide klop geeft aan dat er iemand voor de deur staat. Het pand van Hunter Select Groningen is versierd met zo’n ronde deurklopper. Tevens hebben we een trekbel die een luide klingel geeft. We zijn altijd benieuwd welke van deze twee geluidmakers er wordt gebruikt bij een afspraak. Immers, soms moeten onze bezoekers even zoeken. Ze willen laten weten dat ze in aantocht zijn. En, wil je aandacht, dan heb je geluid nodig. Nou, geluid geven deze twee opties wel.

Lees meer

Hoe vul je een lege stoel binnen een RvC of RvT?

Dit vraagstuk begint bij het opstellen van een functieprofiel en grondige analyse van de vraag. Het opstellen van een accuraat toezichthoudend functieprofiel bestaat niet alleen uit taken en verantwoordelijkheden die een toezichthouder gaat uitvoeren.

Lees meer

Team Hunter Select Group

Copyright © 2024 Hunter Select   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement