Login
Close
Inloggen

Werkgevers

Recruitment:

Governance Select is het recruitmentbureau voor toezichthouders in Noord-Nederland.
Onze know how over toezichthouden maakt ons adviespartner op niveau. Wij hebben oog voor expertisegebieden en inpasbaarheid binnen een raad. Governance Select beschikt over een excellent netwerk van ervaren toezichthouders. Senior professionals die verantwoordelijkheid nemen voor zaken. Die anderen het vertrouwen geven dat er toezicht wordt gehouden. Die de dialoog zoeken in verbinding met de operatie op het moment dat het nodig is en die overzicht bewaren. Wij werven en selecteren al ruim 10 jaar de beste toezichthouders bij de invulling van openstaande posities op het gebied van corporate governance. Met een zorgvuldige inventarisatie komen we tot een goed profiel. Onze persoonlijke benadering en ons kritisch oog in onze interviews leidt tot een selectie van de beste toezichthouders.

Corporate Governance:

Governance Select is het adviesbureau voor Corporate Governance in Noord-Nederland. Wij adviseren al ruim 10 jaar organisaties op het gebied van de Corporate Governance, zowel voor een openstaande positie binnen een raad van toezicht/ raad van commissarissen, als voor de samenstelling van een compleet nieuwe raad. Recruitment van de juiste toezichthouder is van uiterst strategisch en corporate belang.

Management Assessments:

Toezichthouders worden met name geselecteerd op basis van hun kennis en ervaring. Echter voor succes in een toekomstige raad is de mede de persoonlijkheid doorslaggevend. Governance Select werkt met hoogwaardige management assessments om toekomstig gedrag te voorspellen in een specifieke toezichthoudende positie en omgeving. Zo geven wij organisaties inzage om de juiste afwegingen te maken in de samenstelling van hun raad.

Team Hunter Select Group

Copyright © 2024 Hunter Select   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement